Yksivuotias

Synttärisankarin miniloma

Karri täytti jo yhden vuoden! Rudi oli yksivuotias, kun Karri saapui luoksemme. Silloin pientä ja pehmoista Karria katsoessa tuntui, että Rudi oli jo kasvanut isoksi! Mutta nyt kun Karri on yksivuotias, niin se tuntuu yhä pennulta. Ainoastaan koko on kasvanut!

Yksivuotias Karri

Yksivuotias Karri

Karri oli tyytyväinen juhlapäivän viettoon rauhallisesti kotinurkissa, mutta päätimme silti tehdä jotain erityisempää karvapalleron syntymäpäivän kunniaksi.

IMG_2201

Kävimme Rudin ja Karrin kanssa ulkoilemassa merenrannassa. Pieni uimaranta oli suojaisa, joten se oli hyvä kohde kissojen ulkoiluun, koska siellä ei tuullut.

IMG_2285_m1

Rudi ja Karri: poski vasten poskea bum bum!

Rudi ja Karri ovat aina ulkoilleet valjaissa ja tämäkään kerta ei ollut poikkeus. Yllä olevasta kuvasta talutushihnat ovat kadonneet bittiavaruuteen kuvankäsittelyohjelman voimin.

Kuvien jälkikäsittely

Asiasta kukkaruukkuun, eli pieni sananen kuvankäsittelystä! Blogin kuvat kuvataan raakakuvina, eli raw-tiedostomuodossa. Kuvat siis kokevat jälkikäsittelyssä esim. valkotasapainon säädön, suoristuksen, rajauksen ja tarkennuksen. Jälkikäsittely on näppärä osa blogin päivityksiä. Työläimmältä tuntuu vesileimojen laitto ja tiedostokoon pienentäminen. Ruudolf-blogin kuvat kokevat harvoin enempää, kuin tämän ns. normaalin jälkikäsittelyn.

Synttärisankari väsytti itsensä tehokkaasti uusissa maisemissa. Illan herkkupalana oli odottamassa tonnikalaa, ilman kakkukynttilää.

IMG_2266

Comments are closed.