Yksityiskohtia

Viiksen verran lähempänä

Kissa ottaa päivän aikana lukemattoman monet kauneustirsat. Nukkuvalla kissalla on onnellinen hymy, ja usein kodin karvainen valtija piristää omistajaansa pelkällä uneliaalla olemuksellaan.

Nukkumisen sietämätön ihanuus

Kissan ylhäisessä olemuksessa ja sulavassa eleganssissa kiteytyy viehätysvoimaa. Joskus kuviin saattaa tallentua pala luonnetta.

Rentoutuvat kanankoivet

Innostuneisuuden pörhentymä

Leikkiessään ragdoll muistuttaa pientä lasta: suuret siniset silmät laajenevat tuikkimaan, kun lelu hyppää näköpiiriin. Kissan ilo läikäyttää lämpöä myös omistajaan.

Uusi lelu haisee paremmalta kuin vasta avattu ihmepuu

Yksityiskohdat hurmaavat!

Samettiset korvakarvat

Rudin hännän viikonloppujakaus

Eläimet tarkkailevat ympäristöään. Äänet ja liike herättävät mielenkiinnon ja pensaikossa pyrähtelevät linnut saalistusvietin. Toiminnan lisäksi, ehkä kissakin joskus pysähtyy ihmettelemään kauneutta?

Maailman laidalla

Jussi Ahlroth kirjoitti kolumnissaan Miltä tuntuu olla kissa Helsingin Sanomissa 23.8.2012 kissojen ajatusmaailmasta ja ihmisten suhtautumista omiin kissalemmikkeihin. Kolumni herätteli pohtimaan oman kissan paikkaa perheessä ja mietimään, miten pienet eleet ja katseen väläykset merkitsevät silloin kun sanoja ei voi vaihtaa.

”Kerro miltä sinusta tuntuu”