Yhteiseloa

Lämpimästi lähekkäin

Rudi ja Karri viihtyvät hyvin yhdessä. Ei haittaa, vaikka hiekkalaatikko ja ruokakupit ovat yhteisiä: sopu sijaa antaa. Päivisin ne saattavat usein nukkua tuntikausia erillään. Mutta usein tiet vievät samaan paikkaan. Kun Rudi nukkuu korissa, niin Karri tulee viereen lattialle. Tai kun toinen räsynukeista pääsee vaatekaapin ylähyllylle, sille vaatteita täynnä olevalle, ihanan ahtaalle ja pimeälle, on toisenkin räsynuken päästävä samaan koloon nukkumaan.

Me nukutaan usein lähekkäin!

Me nukumme usein lähekkäin! Ja kuvaajamme unohtaa usein kytkeä salaman pois kännykästä…

Useimmiten yhteishetket koostuvat nukkumisesta.

Saunan lauteilla, bum bum!

Saunan lauteilla, bum bum!

Muita yhteisiä aktiviteetteja ovat painihetket. Ragdoll-kaksikko juoksee ympäri asuntoa ja hyppii toistensa kimppuun pyörien välillä yhtenä pallona. Aamuisin tehoduo juoksee sängyn ja olohuoneen väliä. Lieköhän kyseessä hienovarainen vihjaus, kun Rudikin juoksee painavan ruhonsa kanssa omistajan yli, että nyt voisi alkaa jo heräilemään…

Painiottelu sängyssä

Painiottelu sängyssä

Välillä sitten otetaan rauhallisemmin, ja loikoillaan yhdessä.

Töllöttimen armoilla

Töllöttimen armoilla

Arki on usein nukkumista, leikkimistä ja ulkoilua. Pakkasasteiden vuoksi Rudi ei ole ollut liiemmin innostunut ulkoilusta, joten pikaisten pyrähdyksien jouduttamana Rudi on viety usein sisälle, kun Karrin kanssa on vielä jatkettu ulkoilua.

Erään kerran Rudin sisälle viemisen jälkeen havahduimme rappukäytävässä etäiseen, mutta isoääniseen moukumiseen. Kuulosti siltä, kuin kissaa olisi tapettu! Ja tovin ihmeteltyämme huomasimme sen kuuluvan meidän omasta asunnosta. Kun me omistajat ja Karri olimme vielä jatkamassa ulkoilua, niin Rudi oli yksin asunnossa ja sekös ei enää sovi sille!

Ikävä Karrin perään ja hätä pienemmän kaverin olinpaikasta käyvät Rudille niin suureksi, että naapuritkin sen jo kuulevat. Vallitsevat ulkoilumieltymykset ovat alkaneet kääntymään positiivisiksi, koska Rudikin tulee jo hieman innokkaammin ulkoilemaan, koska se ei halua olla erossa Karrista.

Kukapa tästä höppänästä malttaisi erossa pysyä?

Kukapa tästä höppänästä malttaisi erossa pysyä?

Karri ja Rudi osaavat välillä myös mököttää.  Jos ei huomiota ole herunut halutulla hetkellä, niin kissa asettuu makoilemaan omistajansa lähietäisyydelle, mutta kääntää selkänsä ja antaa elekielen puhua puolestaan. Rudi taitaa tämän lajin taitavammin, mutta opettaa esimerkillään myös Karria. Onneksi nämä söpöliinit eivät mökötä liian usein! Miltä teidän katit näyttävät, kun ne osoittavat mieltään?

Yhteismökötystä

Yhteismökötystä

Saimme jouluna lahjaksi taulun Rudista ja Karrista! Nyt enää puuttuu muotokuvan vaatima takka taulun alta.

Taulukoristeet

Taulun karvakoristeet

Rudin huolenpito Karrista on mieltä lämmittävää. Ja Karrin kasvaessa on se alkanut pitämään Rudista huolta, esim. pesemällä Rudia. Siinä kun kissat huolehtivat ja pesevät toisiaan, on jotain yhtälailla rentouttavaa, kun akvaarion seuraamisessa.

Katso video räsynukkejen pesuhetkestä tästä

Katso video räsynukkejen pesuhetkestä tästä

 

Comments are closed.