Uuden kiipeilypuun sisäänajo

Rudin ja Karrin vanha kiipeilypuu on jo kertaalleen uudelleenkasattu. Kattoon asti ulottuva vanha tähystyspuu on alkanut jo uhkaavasti huojumaan, koska kiipeilypuun katosta tukea ottavan kiristysosan ruuvi pyörii tyhjää.

Käytännössä kiipeilypuu ei saa enää katosta tukea. Reilun kahden vuoden jälkeen raapimis- ja kangasosat ovat vielä suhteellisen hyvässä kunnossa. Olemme muuttamassa kolmen viikon päästä uudelle paikkakunnalle. Uusi asunto on kerrostalon yläkerroksessa, joten rikkinäinen ja huojuva puu uuden olohuoneen ikkunan edessä ei tuntunut hyvältä ajatukselta. Siksipä tilasimme uuden kiipeilypuun!

Uusi kiipeilypuu on aikalailla saman mallinen kuin edeltäjänsä, mutta kankaat ovat vaaleampaa väriä. Halusimme tilata uuden puun hyvissä ajoin, jotta se ehtii saada vanhan asunnon hajut sisäänsä. Näin ollen Rudilla ja Karrilla on turvallinen lepo- ja tarkkailupaikka uudessa asunnossa. Omat tutut hajut tuovat turvaa. Kiipeilypuun osat ovat pahvilaatikossa ja Rudi sekä Karri ovat käyneet niitä tutkimassa ja viettämässä aikaa puun osien päällä.

IMG_20140111_134957

IMG_20140111_134936

IMG_20140111_135022

Bongaa kuvasta Karrin häntä

Bongaa kuvasta Karrin häntä

IMG_20140111_135123

Lähetin jo sähköpostia paikalliselle eläinsuojeluyhdistykselle, että kelpaisiko vanha kiipeilypuu löytöeläinkodin käyttöön. Huteraa kattoon asti ulottuvaa puuta kun voi purkaa matalammaksi.

Comments are closed.