Tunneli

Pahvia tunnelin päässä

Toimistotuolin mukana tullut pahvilaatikko tarjoaa hupia arki-iltaan. Laatikko on valtaisa, joten se ei tarjoa samaa kotoisuutta kuin kenkälaatikko. Mutta tämäkin järkäle taipuu silti moneksi, kun se saa mattoveitsen kosketuksen ja lisäosan.

IMG_20130429_203925

Rudi ja Karri saivat vasta kotiin eläinkaupasta kankaisen tunnelin, jossa on kaksi sivukäytävää. Tunneli rapisee ihanasti, joten uusi leikkikalu herätti mielenkiintoa välittömästi. Karri keksi nopeasti, miten Rudia voi säikytellä syöksähtämällä tunnelin läpi kuin rasvattu salama.

IMG_20130430_143223

Rudi suhtautui tunneliin varovaisemmin. Jo viikon ajan se on parkkeerannut takapuolensa tunnelin suulle ja tuijottanut käytävän sisuksiin innostuen vastapuolen ohikävelevistä jaloista tai sisään nakatuista hiiristä.

IMG_20130430_142953

Laatikkoon integroitu tunneli sai kuitenkin molemmat räsynuket innostumaan myös tunnelista uudella tavalla. Karri oli kuin kotonaan vaaniessa tunnelin ulkopuolista elämää laatikosta käsin. Rudi uskaltautui leikin tuoksinnan lomassa ensimmäistä kertaa tunnelin sivuhihoihin.

Karri rentoutumassa: tassut hihassa ja peräpää tunnelissa

Karri rentoutumassa: tassut hihassa ja peräpää tunnelissa

 

Comments are closed.