Siivous

Iloiset siivouspäivät

Rudin kauhu on Karrin onni! Karri rakastaa siivouspäiviä, jolloin toimintaa riittää. Kun Rudi pakenee imuria lähimpään turvalliseen tarkkailupaikkaan, niin Karri juoksentelee ylikierroksilla ja tutkii jokaisen siivousvälineen ja -operaation.

Mitä Karri sitten tekee? Karri istuu imurinsuuttimen vieressä tai mopin reitillä. Välillä se etenee vaakatasossa lattiaa pitkin rullatun maton varressa. Karri istuu Tolu-sprayn taivaallisessa sateessa silmiään räpsytellen. Viikonlopun suursiivous herättää Karrissa niin suuria onnentunteita, että niitä on purettava juoksemalla vinhaa ympyrää ympäri asuntoa!

Pitkin mattoa, kohti taivaita!

Pitkin mattoa, kohti taivaita!

Kihvelin käyttäjällä on kieli keskellä suuta, kun yli-innokas roskien analysaattori saapuu ylimääräiseksi matkustajaksi.

Kihveli a.k.a lentävä matto

Kihveli a.k.a lentävä matto

Karri tykkää myös viettää aikaa kylppärissä. Karri ei kuitenkaan tykkää pesemisestä: pesuhetken koittaessa on luvassa äänekästä vaikerrusta ja pontevia pakoyrityksiä. Mutta muina aikoina kastuminen ei haittaa! Karri nukkuu lavuaarissa, suihkulattialla lätäkön laidalla tai kastelee tassut vesihanalla leikkiessä. Video Karrista juomassa hanasta virtaavaa vettä tässä.

Rantalomalla?

Rantalomalla?

Välillä ei edes lavuaari riitä. Nukkuminen on taidetta, jossa on välillä mentävä äärimmäisyyksiin löytääkseen uusia elämyksiä.

Karrin sänky nro. 6: suihkusekoittaja

Karrin sänky nro. 6: suihkusekoittaja

Meidän asunnossa on pyykkitupa, joten Rudin ja Karrin ei tarvitse sietää pesukoneen rumpuamista. Siksipä hämmästys oli suuri, kun räsynukke-pojat pääsivät ihmettelemään pesukonetta kyläilyreissulla.

Rudi ja Karri kartoittamassa pesukoneen mahdollisia vaaroja

Rudi ja Karri kartoittamassa pesukoneen mahdollisia vaaroja

Rudi ei pistä pahakseen myös lyhyttä saunomista ja saunan lauteet toimivat myös unilauteina. Kylpyhuone voi muuntua hyvin nopeasti myös painiareenaksi. Tässä videolinkki Randy ”Rudi” Couturen ja Aleksandr ”Karri” Karelinin otteluun.

Kiulukissa ja lampunvahti

Kiulukissa ja lampunvahti

Olipa kyseessä siivouspäivä tai aamun rutiinitoimet, kissamaisia esteitä löytyy usein sieltä, missä ne ovat eniten tiellä! Miten teillä vietetään siivouspäiviä?

Täällä vartioin minä!

Täällä vartioi Rudi!

Comments are closed.