Rusinainen viikonloppu

Karvalahkeet koolla

Viikonloppuna Rudi ja Karri saivat yökylään ragdoll-pennun nimeltä Rusina. Kolmen kopla tapasi ensi kertaa vajaa kolme kuukautta sitten. Karri on päivän vanhempi kuin Rusina ja odotimme innolla näiden vajaan puolen vuoden ikäisten pentujen kohtaamista.

Rusina aka Russe

Rusina aka Russe

Rusina, lempinimeltään Russe, matkusti pitkän automatkan päästäkseen kylään. Perillä Russe oli hyvin levätyn matkan jälkeen täynnä virtaa ja intoa!

Kissat eivät tuntuneet muistavan toisiaan. Rudia ei kyläläinen kiinnostanut ollenkaan ja Karri keskittyi sähisemään ja sylkemään. Suloisesta valkoisesta karvapallo-Karrista kuoriutui iltaa kohden reviiritietoinen kuningaskobra. Sähäkkä vastaanotto taisi olla pelkoa uutta tulokasta kohtaan. Rusina ei ollut Karrin käytöksestä moksiskaan.

Rusina ja Karri

Rusina ja Karri

Rusina oli kuin kotonaan

Rusina oli kuin kotonaan

Karri alkoi rentoutumaan iltaa kohti, mutta porukan vanhin räsynukke alkoi pistää jarruja päälle. Rusinan leikkisä ja tuttavallinen asenne taisi alkaa kaivelemaan Rudia, koska illemmalla Rudi alkoi murisemaan Rusinalle.

Rusina ja Rudi lunastamassa herkkuja

Rusina ja Rudi lunastamassa herkkuja

"Oon mäkin kiva, ootsäkin kiva?"

”Oon mä kiva, ootsä kiva?”

Itse suloisuus, Russe rusinainen

Itse suloisuus, Russe rusinainen

Muutamia iloisiakin leikkihetkiä koettiin. Ja mikä tärkeintä, kukaan ei tullut syödyksi yön aikana, vaan aamulla asunnosta löytyi edelleen kolme ragdollia!

Rusina ja Karri

Rusina ja Karri

Estotonta ilon kirmailua emme päässeet todistamaan, vaikka pennut leikkivät välillä tyytyväisen näköisenä yhdessä. Rudi ei leikkeihin osallistunut. Taitaa se vanhimman rooli olla vähän vaisumpi.

"Äägh, mä en kestä teitä ipanoita!"

”Äägh, mä en kestä teitä ipanoita!”

Rusinalla taisi olla tapahtumarikas yökyläily. Kyläilypaikka tuli tutkittua kohtalaisen hyvin!

Rusina tutkimassa kaappeja

Rusina tutkimassa kaappeja

Rusina on samalta kasvattajalta, kuin Rudi. Rudin äiti on Rusinan äidin äiti. Eli Rusinan mummo on Rudin äiti. Huomaako sukulaisuuden?

Rudi ja Rusina

Rudi ja Rusina

Käy katsomassa video Rusinasta ja Karrista!

Comments are closed.