Rudi ja Karri

Enemmän duoo ku sooloo

Kuten eräästä suomalaisesta kappaleesta lainattu otsikko kertoo, päätös toisen ragdollin hankkimisesta talouteen syntyi, koska halusimme Rudille kaverin. Päätös osoittautui todella hyväksi, koska viikon tutustumisen jälkeen Rudi ja Karri ovat jo hyviä ystäviä.

Nautiskelua

Nautiskelua

Kun haimme Karrin kasvattajalta, pysähdyimme ensimmäiseksi yöksi yökylään matkan varrelle. Karrin ja Rudin tutustuminen alkoi kohtalaisen hyvin. Karri toteutti heti rohkeaa luonnetta ja oli kuin kotonaan, vaikka se oli juuri haettu kasvattajalta. Se tutki huoneita innokkaasti. Rudi oli hyvin ihmeissään ja tassutteli varovaisesti Karrin perässä.

Tutustumisnuuskimista

Tutustumisnuuskimista

Rudi oli ensimmäisenä päivänä ajoittain jopa järkyttynyt uudesta kaveristaan. Mutta luulen, että siihen vaikutti eniten huono päätöksemme olla menemättä suoraan uuteen kotiin. Yöpaikassa oli useita ihmisiä ja paljon hälyä, joka selvästi stressasi kissoja.

Ensimmäiset painit

Ensimmäiset painit

Yökylässä saimme olla valppaana, etteivät Rudin leikit ylly liian rajuiksi. Leikkien tuoksinassa se välillä hamuili hampaillaan Karrin niskaa. Kotiin lähdön koittaessa Rudia kohtasi uusi järkytys. Autossa oli toinen kissa! Rudi osoitti mieltään kummallisella ja matalalla murinalla, joka muistutti Manaaja-elokuvan ääniraitaa. Mutta. Myös hyviä puolia löytyi jo yökylässä. Rudi sai maistaa pennulle tarkoitettuja uusia raksuja ja voi sitä hotkimisen määrää!

Yhteinen buffetti

Yhteinen buffet

Kodin rauhaan saapuessa tutustuminen oli helpompaa. Kissat loivat kontaktia rauhassa ja jo toisena iltana Rudi huolehti Karrista pesten sen turkkia ja naamaa. Rudi on tajunnut saaneensa leikkikaverin.

Jin ja Jang

Jin ja Jang

Karri on koitutunut ja ystävystynyt Rudin kanssa hyvin. Ne leikkivät, painivat, nukkuvat ja vaanivat, sekä jahtaavat toisiaan. Välillä Rudi pesee Karria ja Karri hurisee tyytyväisenä. Vallattoman ihanat kaverukset! Alla olevassa kuvassa Rudin ja pentu-Karrin tilannekomiikkaa.

Linnunoikasen kaveri ihmettelee, mistä nyt tuulee!

Linnunpoikasen kaveri ihmettelee, että mistä nyt tuulee!

 

Comments are closed.