Reissun päällä – üheskoos

Rudin ja Karrin kanssa on pyritty matkustamaan paljon, jotta kissojen mukaan ottaminen olisi helppoa. On matkustettu bussilla, ajeltu autolla ja reissattu yhdessä lemmikkien kanssa muuten vaan.

Karri laivan hytissä

Karri laivan hytissä

Viime viikonloppuna Rudi ja Karri matkasivat ensimmäistä kertaa laivalla mukaan Tallinnaan. Oli helpompi ottaa karvakaverit mukaan, jotta ei tarvinnut järjestää hoitajaa viikonlopuksi. Lisäksi kun katit tulivat mukaan niin niillä oli enemmän aktiviteetteja ja tilaa juoksenteluun, kuin jos ne olisi jätetty yksin kotiin viikonlopuksi.

Kapteeni Karri ja apuruori-Rudi valmiina valloittamaan suloisuudellaan naapurimaan

Kapteeni Karri ja apuruori-Rudi, valmiina tutustumaan naapurimaahan

Matka taittui kuljetuskärryissä raitiovaunulla satamaan ja laivan hytissä meren ylitse. Rudi ja Karri olivat koko matkan ajan lähinnä uteliaita ja katselivat ihmisiä ja vaihtuvia maisemia kaula pitkällä. Rudi hieman tavallisesta poiketen möykkäsi, eli naukui, raitiovaunussa ja kummatkin olivat laivalla ihmeissään, kun laivan moottorit käynnistyivät ja laiva lähti liikkeelle.

Wii, terminaalin liukuportaat!

Wii, terminaalin liukuportaat!

Räsynuket uusissa maisemissa

Räsynuket uusissa maisemissa

Rudi ja Karri jäivät asunnolle kun kävimme tututumassa Tallinnan kissakahvila Nurriin. Paikalla oli suloisia ja persoonallisia kissoja! Täytyy silti sanoa, että Tampereen kissakahvila oli tunnelmaltaan lämpimämpi.

Kissakahvila Nurri ja suloinen pöytäkaveri

Kissakahvila Nurri ja suloistakin suloisempaa pöytäseuraa

Emme yöpyneet hotellissa, vaan  majoitus oli hieman erilainen. Ragdollpojat ottivat taas ilon irti tutkimalla uusia paikkoja.

karri-kaapin-paalla

Karri kiipeilemässä katonrajaan

Kun Karri nousee korkeuksiin, niin Rudin intohimo uusissa paikoissa on karvoittaa matot, mitkä eivät sisällä vielä kissankarvaa!

Rudi ja kissankarvattoman maton työstäminenruudolf.org

Matkailu lähentää, joten reissun jälkeen on ihana köllötellä kotona kaverin kainalossa.

Comments are closed.