Punkit

Punkit, ne kesäkaverit

Ruoho pidentyy ja ulkoiluttajaa jännittää. Lemmikki täytyy suojata punkeilta, jotta lemmikin omistajakin on turvassa punkeilta!

Njahas, mutta mikä punkkisuojaksi?

Njahas, mutta mikä punkkisuojaksi?

Punkkipantoja en ole tänä kesänä edes nähnyt kaupoissa. Apteekin hyllyltä löytynyt lemmikin  niskaan annosteltava ja ulkoloisten häätöön tarkoitettu liuos vaikutti hyvältä! Ei kun testaamaan, vaikka mahdolliset allergiset reaktiot mietityttivät.

Kirppu, puutiais ja/tai väivetartuntojen hoitoon ja häätöön

Kirppu, puutiais ja/tai väivetartuntojen hoitoon ja häätöön

Käsittelyn saa toistaa neljän viikon kuluttua. Vaikutus punkkeja vastaan kestää kaksi viikkoa. Hmm! Pikaisesti laskettuna punkkisuoja on siis epävarma kahden viikon ajan ennen uusintakäsittelyä.

Rudia ja Karria täytyi vahtia loppuilta, jotta ne eivät nuole liuosta toistensa niskasta. Aine sai niskakarvat näyttämään suttuisilta.

Laitoimme Rudille ja Karrille vanhan paidanhihan pätkistä kaulahuivit, jotta ne eivät nuole toisiaan. Totesimme tämän kuitenkin nopeasti turhaksi! Räsynuket eivät olleet kiinnostuneita toistensa karkoiteniskoista, eivätkä yrittäneet hieroa itseään huonekaluihin.

Rudin mielipide turhasta kaulurista

Rudin mielipide turhasta kaulurista

Pesua ei seuraavana päivänä tarvittu, eikä allergisia reaktioita ole tullut, kun liuoksen annostelusta iholle on kulunut nyt jo kolme viikkoa.

Huh, sormet ristiin ja peukalot ylös, jotta selvitään kaikki ilman punkkitartuntoja loppukesä!

Comments are closed.