Pohjoisen kissa ei imuria pelkää

Ei vaiskaan! Pohjoisen kissa ei imuria pelkää, jos kyseessä on Pohjois-Suomesta kotoisin oleva Karri. Rudilla ei auta pakkasen puremat geenit, kun on kyse arkkivihollisesta, eli hurisevasta pölynimijä-imurista.

Mutta asiaan! Ruudolf-blogi sai testattavaksi Karrin ja Rudin iloksi Electroluxilta varrellisen akkuimurin!

Jumankekka, nyt ollaan jännän äärellä

Jumankekka, nyt ollaan jännän äärellä

Olen usein miettinyt, olisiko varrellinen akkuimuri hyödyllinen lemmikkieläintalouteen. Tässä artikkelissa pohdin seuraavia kysymyksiä, joiden uskon mietityttävän teitäkin:

  • Onko varrellinen akkuimuri tarpeeksi nopea ottaa kaapista ulos, kun pieni sotku yllättää?
  • Pystyykö akkuimuri imemään kissankarvat, joita tuntuu olevan aina koko huoneisto täynnä?
  • Onko akkuimuri hyödyllinen ostos, kun taloudessa on jo yksi hyvä pölynimuri?
Electrolux UltraPower Plus  ZB5012 -akkuimuri

Electrolux UltraPower Plus ZB5012 -akkuimuri

Pelkäsin, että yksiömme on liian pieni akkuimurin säilytykseen. Mutta siinäpä se kätevästi nurkassa seisoo lataustelineessä! Vaikka tilanpuute vaivaa, niin tämä akkuimuri ei tule olemaan tilanraivauslistalla. Ja näin ohimennen mainittakoon hauska ominaisuus, että UltraPower Plus -akkuimuri pysyy pystyssä myös yksinään ilman telinettä!

Meidän taloudesta löytyy jo Electroluxin lemmikkieläintalouteen tarkoitettu johdollinen Ucanimal-imuri. Olen ollut imuriin enemmän kuin tyytyväinen, joten akkuimuri ei tullut paikkaamaan pölynimurin puutteita.

Karri ei imuria pelkää #ragdoll #imuri #Electrolux #Ucanimal #vacuum #cleaner #not #afraid #fearless #ragdollcats

Electroluxin UltraPower Plus ZB5012 -akkuimuri on osoittautunut hyödylliseksi ja tehokkaaksi arjen ystäväksi, josta en halua luopua. Onneksi saatiin Electroluxilta tämä omaksi, koska muuten olisi ollut bloggaajalla suru puserossa!

Rudi valmistautuu tappamaan akkuimurin

Rudi valmistautuu imurintappoyritykseen

Mutta miksi juuri tämä akkuimuri?

  • UltraPower Plus -akkuimurissa on tehokas akku, joka mahdollistaa jopa 60 minuuttia imurointia täydellä teholla
  • Suuttimessa on pyörivät harjakset, jotka keräävät kissankarvat mukaansa. Suuttimessa on rullat, joten akkuimuri rullaa vaivattomasti lattialla
  • Suuttimen etuosassa on lediajovalot, joten jopa hämärässä eteisessä on ihanan vaivatonta imuroida kissanhiekat tuoreeltaan hiekkalaatikkokäynnin jälkeen, ennen kuin ne hiekat kulkeutuvat olohuoneeseen asti
Onnea on... ...kissankarvoja pyydystävät pyörivät harjakset

Onnea on… …kissankarvoja pyydystävät pyörivät harjakset

Suosittelen lämpimästi akkuimuria myös talouteen, jossa on jo ennestään hyvä johdollinen pölynimuri. Akkuimuri on sen verran vaivaton laite, että se on ilostuttanut meidän arkeamme! Koti on pysynyt siistinpänä, kun sotkut ja pyörivät karvatupsut imuroidaan heti niiden bongaamisen jälkeen.

UltraPower Plus -akkuimuri testissäruudolf.org

Comments are closed.