Pihapuu

Ulos ja ylös

Toteemi, joka saa Karrin jalat vipattamaan ja hännän paisumaan puuhkaksi. Inspiraatio, joka ennen ei ole kiinnostanut, mutta Karrin esimerkin siivittämänä saa myös Rudin kipuamaan kohti taivaita.

Se on pihapuu, jonka kylkeä pitkin kynnet rapisevat. Viis valjaista! Ne eivät ole hidaste.

IMG_20130604_190500

Ilme sen kertoo

Karri on supernopea puuhun spurttaaja. Ja onneksi vielä ei ole tarvittu palokuntaa hakemaan sitä alas puusta! Karri kyllä kiipeäisi mahdollisimman korkealle ja korkeutta rajoittaa se, milloin ulkoiluttaja ehtii reagoimaan, eli painamaan flexi-hihnan pysäytintä.

Onpa myös koettu kilpajuoksuja kohti pihapuuta! Ulkoiluttaja koettaa kuroa hihnaa lyhyemmäksi pinkomalla Karrin perässä, mutta Karri kiristää vauhtia.

Pari päivää sitten Karri kiipesi vauhdilla puuhun, mutta tipahti noin puolestatoista metristä kyljelleen maahan. Sulavaa kissamaisuutta? Ulkoiluttajako supernainen, joka on salamana auttamassa puusta alas?

IMG_20130604_190308

Päärynä puun haarassa

Rudi on kokeillut puuhun kiipeämisiä ensi kertaa vasta tänä kesänä. Kylläpä ne vaan kissatkin huomaavat kaverin aivoitukset. Joten niinpä Rudikin innostui, meidän suureksi yllätykseksi, ja hujautti puuhun noin parin metrin korkeuteen!

IMG_20130604_190655

Mittomassa kiipeilypintaa

Comments are closed.