Norpat

Poikia viiksekkäitä

Kuka odottaa jo kovasti kesää, käsi ylös? Me haaveilemme haikaillen aamukahvista pihanurmella. Silloin kun aurinko paistaa ja kissat voi sitoa talutushihnasta pihakalustetuoliin jakamaan rentoa aamunviettoa kanssamme pihalla.

Rudi ja intoviikset

Rudi ja intoviikset

Viime viikkoina pakkaslukemat ovat kohonneet yli parinkymmenen asteen ja ulkoilu ei ole kateille maistunut. Rudi liimautuu pakkasviiman torpedoimana ulko-oven lasiin tähyilemään takaisin sisälle. Ja Karri… No, Karrilla ei ole ollut mitään hätää, koska se on käynyt ulkoilemassa lähinnä sylissä notkuen. Anturoita näykkivä kylmyys on ollut Karrille luotaantyöntävää.

Minäkö vilukissa?

Minäkö vilukissa?

Saadessaan valjaat päälle Karri on koettanut piiloutua, jotta sen ei tarvitsisi lähteä ulos. Liiallinen sisällä oleminen on kuitenkin näyttäytynyt turhautumisina ja isoina virtapiikkeinä, joten ulos on lähdetty. Karri on ulkoillut omistajansa käsivarsilla, josta se on tyytyväisenä pystynyt pihamaata tähyilemään.

Aristokraatti

Aristokraatti

Tuleva kesä on Karrin ensimmäinen kesä, joten odotamme kovasti, mitä se tuumaa perhosista ja kesäisen ulkoilun ihanuudesta! Rudi on jo vanha kesäkonkari. Kävihän se viime kesänä rannallakin mukana. Tietenkin oman päivävarjon ja juomakupin turvin…

Köh ja pyh näille vilutalville

Köh ja pyh näille vilutalville

Mutta, onneksi kesä tulee joka vuosi!

Rudi ja sylikissa Karri

Rudi ja sylikissa Karri

 

 

Comments are closed.