Neule

Talvi ei yllätä meitä

Vilukissoille hankittiin pimeneviin syysiltoihin neuleet. Rudilla on nyt S-koko, Karrilla Medium. Molemmille olisi ollut hyvä ottaa M-koko, vaikka se on kummallekin väljä. Eläinkaupassa oli neuleista kaksi yhden hinnalla -tarjous, joten kuinka sitä olisi saattanut vastustaa!

Hohoo, me saatiin neuleet!

Hohoo, me saatiin neuleet!

Olemme aiemmin käyneet jopa sovittamassa lemmikkieläinliikkeessä lämpöisiä vaatteita. Talvipakkasilla olisi hyvä olla takki tai haalari, joka suojaisi purevalta viimalta. Neuleet eivät suojaa pakkasilta, itse asiassa ne voivat olla silloin jopa haitaksi. Tuuli pääsee neuleen silmukoista sisään ja karva on litistyneenä neuleen alla, eikä pidä tällöin kylmää hyvin loitolla.

Syysneuleet niskassa

Syysneuleet niskassa

ragdoll_kissa_neule_vaate_3

Mutta syksyyn neuleet käyvät mainiosti! Ulkona on jo kylmä ja ulkoilu on maistunut hieman paremmin Rudille ja Karrille lämmikkeiden kanssa. Rudilla neule on välillä päällä sisälläkin ja Rudi on aivan sulaa vahaa! Neule on siis ollut mieleinen…

Karri vauhdissa

Karri vauhdissa

Rudi ja Karri tutkimassa lehtikasoja

Rudi ja Karri tutkimassa lehtikasoja

Protesteja pukemisesta tai neuleen pitämisestä ei ole tullut. Räsynuket eivät ole koettaneet näykkiä paitaa, tai pyristellä pois sen sisältä. Muilta ulkoilijoilta on tullut pelkästään positiivisia kommentteja. Lainaten erästä ohipyöräilijää: ”VOOOOOOOOOI, onko ne kissoja?!”.

Syysmallisto poseeraus

Syysmallisto-poseeraus

Comments are closed.