Mökillä

Täydellinen aamupala – Rusina ja Mysli

Rudi ja Karri joutuivat ensimmäiselle pitkälle automatkalle, kun kutsu kävi kohti mökkielämää Lieksassa. Menomatkaan varauduttiin laittamalla kissanäyttelyssä käytetty hiekkalaatikko takapenkkien jalkatilaan. Juomapuoli hoidettiin pysähdyksellä.

Karri tutustumassa Itä-Suomeen

Karri tutustumassa Itä-Suomeen

Mökillä meitä odotti ystäväpariskunta ja kaksi ragdollia lisää! Rusina ja Mysli olivat Rudin ja Karrin viikonlopun mökkikaverit. Rusina on hiljattain saanut pikkuveljeksi Myslin. Rusina ja Mysli ovat peräisin samalta kasvattajalta kuin Rudi.

Mysli (5 kuukautta, ruskea bicolor)

Mysli (4,5 kuukautta, väri ruskea, kuvio bicolor)

Mutta kuinkas ollakaan, viikonloppu ei ollut kissojen osalta ruusuilla tanssimista! Se oli murinaa, sähinää ja kyräilyä. Ja yrmyimmät tapaukset olivat Karri ja Rudi. Karri taisi olla peloissaan: uusi paikka ja vieraita kissoja. Ja Rudi komppasi Karrin murinaa. Ohikiitävän hetken ajan nämä neljä sankaria kuitenkin makoilivat sohvalla yhdessä.

Rudi, Karri, Rusina ja kurkisteleva Mysli

Rudi, Karri, Rusina ja kurkisteleva Mysli

Rudista ja Karrista kuoriutui mökkiviikonlopun aikana vahtikoiria: ne linnoittautuivat makuuhuoneeseemme ja  vahtivat tunnollisesti makuuhuoneen ovensuuta. Rusina ja Mysli ottivat viikonlopun rennosti ja telmivät estottomasti.

Valekuollut Mysli

Valekuollut Mysli

Kaiken kaikkiaan reissu oli ihana ja kissatkin nauttivat uusista maisemista!

Rudi

Rudi

Comments are closed.