Lelut

Tavarataivaan autuus

Marketista löytyvät kissanminttuhiiret ovat tämän talon suosiossa ja niitä löytynee nurkista jo toista kymmentä. Eläintavarakaupasta tarttuu aina mukaan herkkuja tai leluja, niiden pakollisten ostosten lisäksi. Omaa pörröystävää on mukava hemmotella, eikö vain? Tästä artikkelista löydät linkit useampaan leluntestaus-videoon.

Rudi tutkimassa hämähäkkiä

Rudi tutkimassa hämähäkkiä

Kissanminttuhiirien ollessa Rudin suosikkeja, Karri on totaalisen hullaantunut kissanminttuhuiskaan! Ei ole sellaista hetkeä, jolloin huiska ei saisi tulta Karrin takapuolen alle.

Karri ja huiska

Katso huiskavideo tästä

Vaikka leluja hamstrataan kotiin, niin silti satunnaisia eksymisiä lavealle polulle tapahtuu. Joskus on mukavampaa huvitella vaikkapa kiipeilyradalla, jota verhoiksikin kutsutaan (katso verhontappovideo tästä).

Nykytekniikka tarjoaa monenlaisia harhautuksia todellisuudesta ja niinpä Karrikin istutettiin älypuhelimen ääreen (kännykkäpelivideo tässä). Rudi oli tämän pelin jo aiemmin hyväksi havainnut!

Perinteiset lelut puolustavat silti paikkaansa. Rudi sai pentuna lahjaksi kepin nokassa roikkuvan pehmolelun, josta Karrikin on pitänyt kovasti.

Mr. Lintu

Mr. Lintu

Silti, silloin tällöin omistajiakin laiskottaa ja huomionhakuiselle kissalle toivoisi tekemistä, joka ei vaadi omistajalta muuta kuin lasittuneen katseen. Lasten leluosastolta löytyi mainio ratkaisu tällaisiin väsyneisiin hetkiin: HexBug Nano. Kuminen lastenlelu hyrrää paristolla ja etenee lattialla satunnaisiin suuntiin vaihtaen kurssia osuessaan esteeseen. Rudi pelkäsi nuorempana lelun värinää, mutta Karri oli tästä ötökästä enemmän kuin mielissään!

Katso video HexBugista tästä

Katso video HexBugista tästä

 

Karkean arvioni mukaan puolet leluista jää aktiiviseen käyttöön. Loput laitetaan koriin talteen pahan päivän varalle, jos muut lelut sattuvat menemään hukkaan… Viimeisin ostos räsynukeille oli lintujen liverrystä tuottava höyhenlelu. Kevät tuli linnunlaulun myötä hieman lähemmäs, mutta itse lelu ei ole vielä saavuttanut suosiota.

Kuuntele liverrystä tästä

Kuuntele liverrystä tästä