Kuvautus

Kissanäyttelyn matkastudiossa

Rudi ja Karri kävivät POROK:n kissanäyttelyssä valokuvaaja Tessan luona valokuvauksessa. Tiesimme jo etukäteen, että Latviassa asuva Tessa tulee ottamaan kuvia näyttelyyn.

IMG_0926

Tessalla oli mukanaan Canon EOS 5D Mark II -järjestelmäkamera ja pari studiosalamaa sateenvarjoilla, sekä laatikollinen erivärisiä taustapahveja. Tessa otti useamman valokuvan kissoista suoraan kannettavalle tietokoneelle, joista sai sitten valita haluamansa määrän kuvia. Tessan kuvat ovat edullisia, vain 4 euroa kappale. Me ostimme viisi kuvaa 20 eurolla.

IMG_0928

Jälkikäteen harmitti, kun en ymmärtänyt kuvaustilanteessa, miten hinnoittelu toimii. Samalla hinnalla olisi voinut ottaa yhteis- ja yksittäiskuvat. Näin ollen meillä tuli otettua räsynukeista vain yhteiskuvia. Kuvia odoteltiin hartaasti ja ne tulivat sähköpostiin reilussa kahdessa kuukaudessa. Odottaminen ei haitannut, koska kuvat olivat edulliset. Haaveena olisi päästä joskus itse kuvaamaan studiokalustolla Rudia ja Karria!

IMG_0932

Ps. Bongasiko joku kuvista Rudin katkenneen viiksen? Sattuipa katkeaminen juuri näyttelyn alla! Lieköhän niin, että Rudi ja Karri ovat painineet niin että viikset rutisee. Kuulemma jos kissalta nykäisee viiksen pois, niin se tuntuu samalta, kuin ihmiseltä revitäisiin sormi irti. Huhutiedon valossa annoimme Rudin viiksen törröttää rauhassa. Viiksen tynkä tipahti noin kahden viikon kuluttua katkeamisestaan.

Comments are closed.