Kuhinaa kylpyhuoneessa

Kylpyhuone on Rudin ja etenkin Karrin suosiossa. Vaikka ne joutuvat siellä välillä pesulle. Karrin villapöksyt olivat jo pesun tarpeessa, joten räsypojat joutuivat pesulle. Rudin turkki oli aika puhtaassa kunnossa, mutta se pääsi vanavedessä sympatiasuihkuun.

IMG_4586

Karri

En muista mistä tämän luin, mutta jostain bongasin, että kissa kannattaa pestä silityslaudan päällä. Märät laatat tassujen alla kuulemma lisäävät kissan ahdistusta, kun pesun aikana joutuu liukastelemaan. Niinpä mekin kokeiltiin tätä vinkkiviitosta.

Pyykkilauta toimi kissojen pesualustana

Pyykkilauta toimi kissojen pesualustana

Mielestäni pyykkilaudan päällä peseminen rauhoitti kissoja. Karri ainakin oli paljon rauhallisempi. Ja Rudi… No Rudi oli aika vihainen siitä, että joutui pesulle.

"Mitä ne teki meille?"

”Mitä ne taas teki meille?”

"Supi supi supi..."

”Supi supi supi…”

Karri ei ollut ollenkaan samaa mieltä föönaamisesta, vaan teki useita pakoyrityksiä. Lopputulos oli Karri, joka tärisi kylmissään kiipeilypuussa. Siinä vaiheessa ilmeisesti föönaaminenkin alkoi maittamaan, koska Karri nautiskeli föönaamisesta ja hieronnasta lopuksi koivet ojossa.

Hetki ennen föönausta

Hetki ennen föönausta

Rudin ja Karrin lempipuuhiin kuuluu aamulla kylpyhuoneessa pyöriminen. Rudi heittelehtii kyljeltä toiselle kylpyhuoneen matolla, rapsutuksia odottaen. Ja Karri vaatii kovaäänisesti huomiota ja vesihanan avaamista.

Kun naisihminen meikkaa aamuisin kylpyhuoneessa niin Karri kuljeksii altaan reunalla seurasta nauttien. On kai sanomattakin selvää, että kuusikiloinen kissa altaan reunalla ei ainakaan lisää tilantuntoa. Ja että on ihme, jos karvoitetun meikkivoiteen lisukkeet eivät päädy naamaan saakka.

Karri juomassa hanastaruudolf.org

Comments are closed.