Koulupäivä

Aapisen äärellä

Oppivelvollisuus voi joskus ulottua koskettamaan kissoja. Rudi vietti taannoin tunnin mittaisen koulupäivän, jolloin se kävi tervehtimässä koululaisia.

Oppi tiellä pitää

Ennen koulupäivää Rudi oli jo nähnyt lapsia. Ulkoillessamme pihalla Rudi höristää tarkasti korvia, kun kuuluu muksujen kiljahteluja. Selkeästi jokin lasten korkeassa äänialassa viehättää Rudia.

Rudista pidettiin hyvää huolta

Usein ulkoillessamme ennalta tuntemattomat ihmiset tulevat ihastelemaan Rudia ja juttelemaan. Ja usein heillä on pieniä lapsia mukanaan. Niinä kertoina olen kehottanut lapsia rapsuttelemaan Rudia. Eräskin 5-vuotias tyttö henkäisi suloisesti uimarannalla ihastellen: ”se on niin pehmeä”.

Vaikka Rudi on nähnyt useaan otteeseen lapsia, se saattaa silti arkailla niitä. Koulupäivänä Rudi ei varsinaisesti pelännyt lapsia, mutta pysyi alkuun hyvin jäykkänä eri syleissä.

Paljon helliviä käsiä

Ei ollut hyvä paikka tämä kaappi

Koulun lapset suorastaan jumaloivat Rudia! Lapset silittelivät Rudia todella hellästi ja Rudi alkoikin rentoutumaan syliin.

Räsynukke

Sylikissa huomion keskipisteenä

Koulupäivän päättyessä eräs poika huokaisi Rudia katsoen, että hänellä tulee ikävä. Rudi pysyi rauhallisena lapsilauman keskipisteenä, mutta oli hieman pyörällä päästään kotiinlähdön koittaessa. Koulureissu oli antoisa, sekä lapsille, että jopa kissalle. Kaikki saivat uusia kokemuksia.

Halailua

Comments are closed.