Koti

Kotosalla

Karri on osoittautunut hauskalla tavalla hyvin eriluonteiseksi kuin Rudi. Se on vilkas ja utelias, oikea pikkuapina! Eloisalla luonteellaan se tuo paljon vauhtia Rudinkin päiviin.

Maustekorillinen Karria

Maustekorillinen Karria

Karri syö kolmesti päivässä annoksen lihapussin antimia. Ruoka-ajan lähestyessä se avaa ääntään voimakkaasti. Karri miukuu muulloinkin isoon ääneen: sillä on paljon vaatimuksia.

"Tiedän olevani ihana!"

”Tiedän olevani ihana!”

Karri kehrää lujaan ääneen, kun Rudi pesee sitä.

Pesuhetki

Pesuhetki

Rudi kertoo elämänviisauksia

Rudi kertoo elämänviisauksia

Kaksikko Rudi ja Karri

Kaksikko Rudi ja Karri

Rudi ja Karri ovat löytäneet kohtalaisen kivuttomasti yhteisymmärryksen kiipeilypuun käytöstä. Välillä Karri on käyttänyt Rudia askelmana kiipeilypuun alemmalle tasolle mennessä. Karri myös tykkää vääntää itsensä ylimmälle tasolle, kukkulan kuninkaan paikalle, yhtä aikaa Rudin kanssa. Mutta muutoin kiipeilypuu on ollut ilon ja rauhan tyyssijaa!

Nokkaunet räsynuken tyylillä

Nokkaunet räsynuken tyylillä

Harmoniaa

Harmoniaa

Välillä olemme heränneet öisin Rudin moukumiseen. Kyse ei ole suinkaan tappelun tuoksinasta, vaan Rudi herättyään etsii leikkikaveriaan. Tässä vaiheessa mainittakoon, että Rudi on hidas löytämään kaveriaan, joka saattaa nukkua tuolilla, kun Rudi pyörii etsien tuolin jaloissa. Herääminen keskellä yötä ei ole mukavaa. Mutta. Kukapa tätä söpöliiniä voisi vastustaa! Ei ihme, että Rudilla tulee öisinkin ikävä…

Karri

Katso video Karrista leikkimässä tästä

 

 

 

Comments are closed.