Kohtaamisia

Vuoroin vieraissa

Pentuna Rudi tutustui naapurin kissaan saaden siitä ensimmäisen ystävänsä. Näemme naapurin kissaa harvoin, koska se liikkuu lähinnä öisin. Mutta edelleen Rudi tervehtii naapurin suurta kollia yhtä ujosti kuin pentuna ja jää sen seuraan ihmettelemään kotikadun menoa.

Pitkästä aikaa

Rudi ja öinen naapurin kaveri

Rudi on kasvanut jo yhtä suureksi kuin naapurin kissa, ellei jopa suuremmaksi.

Hajujen harmoniaa

Uusi tuttavuus

Rudin luona kävi kylässä kuuden kuukauden ikäinen maatiaiskissanpentu. Voi mikä ilopilleri se olikaan, puolen tunnin tutustumisen jälkeen Rudi oli kuin myyty!

Kiipeilypuun juurella

Maatiaiskissa Santeri oli vahdikas pentu, kerrassaan utelias ja vikkelä marakatti. Rudi suhtautui aluksi pelokkaasti päivän vieraaseen. Varovaisia nuuskaisuja vaihdettiin puolin ja toisin. Santeri oli valppaana ja varuillaan: sähisi jopa pari kertaa.

Profiileja

Pian kissat innostuivat leikkimään. Tässä vaiheessa alkoi omistajien syke nousemaan. Täytyi varmistaa, että leikeissä eivät tulisi kynnet viuhumaan.

Leikkimielistä leikkiä

Meno yltyi välillä vauhdikkaaksi. Kissat juoksentelivat pitkin kiipeilypuuta ja nojatuoleja.

Tässäkö ragdollien kuuluisa suojaus?

Molemmat kissat olivat silminnähden onnellisia. Kummatkin ovat tällä hetkellä talouksien ainoita kissoja, joten seura taisi tehdä hyvää. Hännät heiluivat  innostuneesti.

Terve kaveri!

Santerin kotiinlähdön hetki oli hakea. Rudi jäi maukumaan uuden ystävän lähdettyä ja koetti vielä kovasti etsiä sitä nojatuolien takaa.