Kissojen pesu, tuo viikonloppusiivouksen huipentuma

Rudi ja Karri kävivät eilen pesulla. Vaikka Karri yrittää pitää itseään puhtaana, niin se on hieman epäsiistimpi kuin Rudi. Aina välillä Karri alkaa tuoksahtamaan… Eikä asiaa auta se että se käy välillä piehtaroimassa hiekkalaatikolla.

Vastapesty ja raikas Karri

Vastapesty ja raikas Karri

Niinpä pojat joutuivat pesulle! Tai no Rudi joutui sympatiapesulle. Jos yksi räsypoika joutuu kärsimään pesun koettelemukset, niin joutuu myös kaveri…

Pojat kävivät läpi normaalin ruljanssin: pesu yksitellen silityslaudan päällä, ensin shampoolla ja sitten balsamilla. Ollaan huomattu, että silityslauta todella auttaa paljon kissan pesussa. Kissalla on turvallisempi olla silityslaudan päällä kuin liukastella märillä laatoilla. Karri ei protestoinut ollenkaan ja Rudi moukui muodon vuoksi.

Olin jättää föönauksen väliin… Mutta sitten huomasin kuinka Karri tärisi olohuoneessa kylmissään, joten molemmat kuivattiin hiustenkuivaimella. Hassua on, että Karri tuntuu ajoittain nauttivan föönauksesta. Niiin rentoutuneesti se välillä ojentelee jalkojaan lämpimässä puhalluksessa.

Pesusta möksähtänyt Karri näyttää kameralle peffaa

Pesusta möksähtänyt Karri näyttää kameralle peffaa

Comments are closed.