Kissat jännän äärellä

Rudilla ja Karrilla oli tänään monellakin tapaa jännittävä päivä. Se lähti käyntiin isolla vaihteella, kun naapurista alkoi kantautumaan palohälyttimen ääntä, joka sitte jatkui jatkumistaan. Todettiin että käytävällä on savua! Nakattiin siis kissat vauhdilla kärryyn ja poistuttiin porraskäytäviä pitkin pihalle.

Kadunvarteen kertyi nopeasti yhteensä 11 hälytysajoneuvoa, joista seitsemän oli palokunnan autoja. Räsypojilla siis riitti ihmettelemistä! Pihalla oli niin paljon käynnissä olevia autoja, hälytysajoneuvojen valoja ja ihmisiä, että Rudi kyllä ehti jo ahdistua koko tilanteesta. Huomasivat siis kissatkin, että nyt ei ollut kyse tavallisesta pihallakäynnistä.

Onneksi kyse oli vain naapurin pieleen menneestä kokkaustuokiosta. Selvittiin säikähdyksellä. Mutta täytyy sanoa että lemmikkieläinkärryt ajoivat taas asiansa! Tulipalovaaran alla kissat sai kuljetettua nopeasti ja tilanteen laukeamisen odottelu oli helpompaa, kun kissat olivat kärryssä.

Rudi ihmettelee lemmikkieläinkärryissä palomiehiä

Rudi ihmettelee lemmikkieläinkärryissä palomiehiä

Tulipalohässäkän jälkeen rauhoituttiin hetki kotona ja lähdettiin sitten nauttimaan kesäpäivästä! Rudi ja Karri pääsivät ensimmäistä kertaa raitiovaunun kyytiin. Useat kanssamatkustajat olivat aika ilahtuneita, kun huomasivat, mitä kärryt sisältävät… Räsypojat sen sijaat tuijottelivat uteliaasti muita matkustajia.

Kohta rullataan sporalla

Kohta rullataan sporalla

Käytiin pitkä kävelylenkki kärryjen kanssa erään lahden rannalla. Lisäksi Rudi ja Karri pääsivät välillä jaloittelemaankin. Räsypoikien jakamattoman huomion saivat taas linnut, jotka tällä kertaa tulivat hämmästyttävän lähelle.

Uijuijui, sorsa!

Uuh ihanaa, sorsa!

Mikäs allas tämä on?

Mikäs allas tämä on?

Nähtiin joutsen ja sen suloinen poikanen ihan muutaman metrin päästä!

Nähtiin joutsen ja sen suloinen poikanen ihan muutaman metrin päästä!

Comments are closed.