Kissaihmiset koiranäyttelyssä

Lauantaina päädyimme ihastelemaan toinen toistaan komeampia koiria kansainväliseen koiranäyttelyyn. Koira2014 on Suomen suurin koiratapahtuma, joka järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa.

koira2014

Koira2014-näyttely

Koirakuume alkoi kipuilemaan, kun näimme upeita trimmattuja koiria, mielettömän komeita irlanninsusikoiria, kauniita Maltankoiria ja muita syötävän suloisia pikkukoiria. Näimme myös koirafrisbeetä, joka oli hieno elämys, koska se oli yllättävän monipuolinen harrastus ja koirat olivat aivan mielettömän onnellisen näköisiä eri frisbee-temppuja tehdessään!

Pääsimme myös näkemään Flyball-kisan, jossa koirat kilpailivat joukkueena pallon hakemisessa. Houkutusten Highway oli myös hupaisa ohjelmanumero, jossa myöskin nettihitiksi päätynyt kultainennoutaja Soni kilpaili. Highwaylla koiran tuli juosta omistajansa luokse matkan varrella oleviin houkutuksiin lankeamatta.

Löytyipä koiramessuilta myös tuliainen kotiin! Pienten koirien vaatteita oli runsaasti myynnissä ja alelaarista löytyi Rudille katu-uskottava rotsi. Varsinkin syksyllä on kiva, kun kissalle laittaa ulosmennessä paidan päälle, niin mahakarvat eivät ole rapaiset sisälle tultaessa ja räsypojat välttyvät pesuilta. Ja kirsikkanan kakun päällä, Rudi näyttää uudessa takissaan karvaiselta gangsterilta!

Rudin rotsi

Rudin rotsi

Comments are closed.