Kiireisen viikon hulinaa

Banaanilaatikkotornit kasvattavat korkeutta, kun muuttopäivä lähestyy. Pakkaamista ja hoidettavia asioita riittää, kun muuttoon on enää viikko. Onneksi pahvilaatikoiden paljous ilostuttaa räsynukkeja!

Banana Boy

The Banana Boy

Vieläkin Rudi on korkeammalla

Oi ei! Vieläkin Rudi on korkeammalla

Tornin kuningas Karri

Tornin valtias Karri

Rudi ja Karri kävivät tällä viikolla rokotuksissa, jotta ei tarvitsisi heti alkaa etsimään uutta eläinlääkäriä uudella paikkakunnalla. Karri yllätti positiivisesti, eikä hepuloinut, kun eläinlääkäri piikitti rokotteet kankkuun. Rudikin suhtautui rokotukseen tyynesti.

Kuljetuslaatikko on Rudin mieleen

Kuljetuslaatikko on Rudin mieleen

Uudelle asuinpaikkakunnalle on matkaa vajaat 700 kilometriä, joten muuton vaatimien asioiden hoitaminen vaati lentomatkailua. Muuttopäivänä tämä matka taittuu pakettiautolla kolmen ihmisen ja kahden ragdollin voimin.

Rudi ja Karri eivät ole joutuneet kokeilemaan lentämistä

Rudi ja Karri eivät ole joutuneet kokeilemaan lentämistä

Kaiken muuttokiireen keskellä tuli käytyä kampaajalla ja hairahduttua sen jälkeen shoppailemaan. Paikallisesta koristetavaraliikkeestä löytyi niin hurmaava Day-merkkinen saippuapumppupullo, että sepäs lähti nyt mukaan koristamaan uutta asuntoa! Olemme koettaneet vältellä kaikenlaisia kissakoristeita, mutta mieli halajaa mitä mieli halajaa.

Uusi saippuapumppupullo uuteen asuntoon

Uusi saippuapumppupullo uuteen asuntoon

Näillä eväillä jatketaan kohti muuttoviikon hullunmyllyä!

Laatikko-Karri

Laatikko-Karri

 

Comments are closed.