Kiipeilypuu 2

Vanhan puun uudistuminen

Nykyinen kiipeilypuu hankittiin vajaa kaksi vuotta sitten pentu-Rudille. Kiipeilypuun tolppien narut alkavat olla Rudin ja Karrin jäljiltä loppuun kynsityt. Kiipeilypuun elinikää jatkettiin purkamalla puu osiin ja vaihtelemalla kärsineimmät tolpat ylemmäs kiipeilypuussa, jossa niitä raavitaan vähemmän.

Sisustusmyllerryksessä kiipeilypuu pääsi ikkunan eteen

Sisustusmyllerryksessä kiipeilypuu pääsi ikkunan eteen

Kiipeilypuu siirrettiin ikkunan eteen näköalapaikalle, jotta räsynukeilla olisi enemmän viihdykettä ulkoiluhimojen tyynnyttämiseksi. Kiipeilypuun makoilupussit vaihtoivat paikkaa, jotta ikkunassa ihmettely olisi helpompaa. Katso kiipeilypuun alkuperäinen ilmiasu tästä.

Kiipeilypuu näköalapaikalle siirrettynä

Kiipeilypuu näköalapaikalle siirrettynä

Rudi ja Karri olivat hämillään, kun huonekalut olivat muuttaneet paikkoja. Rudi miukui ihmeissään jalkalampun vieressä, joka oli sijoitettu kiipeilypuun vanhan paikan tilalle. Rudi myös tippui ikkunalaudalta, koska se unohti, että sohva oli siirretty pois ikkunalaudan alta.

Räsynukkekaksikko oli silti innoissaan muutoksista. Kumpikin kiipeili puussa uudella tarmolla! Maisemia ne eivät ole puusta vielä kovinkaan ihailleet. Nojatuolin uusi paikka on sen sijaan osoittautunut erityisen mieleiseksi.

Rudi aka Batman

Rudi aka nukkuva Batman

Kärsivätkö maisemat, kun kiipeilypuu on ikkunan edessä? Ehkäpä ei, koska tilalla on auringonvalossa nukkuva kissa, eli takuuvarma kodin sulostuttaja.

Karri kiipeilypuussaruudolf.org

Comments are closed.