Karri tuli taloon

Karri

Pehmoisa kuin vanupallo, nopeampi kuin sähköhiiri ja suloinen kuin karamelli: viikonloppuna saimme pitkän odotuksen jälkeen taloon uuden ragdollin nimeltä Karri! Karri on valloittavan ihana sininen mitted.

Karri reilun viiden viikon ikäisenä (kasvattajan ottama kuva)

Halusimme Rudin kaveriksi sinisen uroskissan, koska ruskea kissa meillä jo on. Tavoitteena oli löytää joko colourpoint tai mitted. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä, että valitsimme mitted-kuvioinnin. Karrin valkoiset tossut ja takajalkojen valkoiset saappaat ovat jumalaisen söpöt. On kiva, kun Rudissa ja Karrissa on erilaisuutta.

Silmät kuin valtameri

Karri on todella rohkea ja vilkas pieni tarzan. Kotiin tullessa se kävi vauhdilla haistelemassa joka nurkan, tarkastamassa kiipeilypuun ylimmän tasanteen ja kääntämässä hiekkalaatikon niin, että hiekat ropisivat laatikon kattoon, kun Karri tutustui hiekkalaatuun!

Karri tykkää leikkiä paljon, pienestäkin rapinasta se loikkaa jo paikalle. Se on myös varustettu valtaisalla ruokahalulla, raksut ja liha menevät hyvällä ruokahalulla alas. On myös suloista, kuinka Karri tykkää pusuista: suukon saadessaan se useimmiten hörähtää kehräämään.

Leikin huumaa

Täytyy sanoa, että Karri on jo vienyt sydämemme! Tulevissa blogipäivityksissä lisää Karrin ja Rudin tutustelusta.

Sängyn laidalla

Epäilenpä, että Karrista tulee ajan kanssa suuri persoonallisuus!

Tyytyväinen haukotus!

Comments are closed.