Kännykkäpeli

Nörtti, nörtimpi, Rudi

Tekniikka kehittyy ja pelejä on alkanut löytymään lemmikeillekin. Android-käyttöjärjestelmälle tehty CrazyCat-peli on tarkoitettu kissoille!
CrazyCat toimii androidia käyttävissä puhelimissa ja tableteissa. Pelin ilmaisversiossa kissa voi jahdata näytöllä juoksevaa hiirtä. Tabletti, eli taulutietokone soveltuu hyvin CrazyCat-pelille, koska siinä on iso kosketusnäyttö.

Pelin aloitusnäyttö

Rudi kokeili CrazyCat-peliä Samsungin Galaxy Note -puhelimella, joka on luokiteltu puhelimen ja taulukoneen risteytykseksi mm. suuren näyttökokonsa vuoksi. Noten näytön koko on 5,3 tuumaa, joten sillä oli helppoa herättää kissan huomio.
Rudi kutsuttiin kännykän äärelle katsomaan uutta lelua. Kiinnostus heräsi heti.

Huitomisyrityksiä

CrazyCat-pelissä kissa kerää pisteitä läpsäisemällä näytöllä juoksevaa hiirtä. Alussa Rudia opastettiin esimerkin avulla pelin pelaamisessa.

”Paina hiirtä omalla tassulla”

Pitihän sitä hiirtä yrittää nuuhkaistakin

Aina kun kissa osuu näytöllä juoksevaan hiireen, hiiri päästää vinkaisun. Galaxy Note -puhelimen näyttö ei saanut naarmuja pelaamisen tuoksinassa. Rudi läppäsi hiirtä lähinnä tassun anturoilla. Toisaalta, Noten näyttö on kestävää laatua. Naarmuja ei siis tarvinnut pelätä.

Keskittyneenä

Pelin tiivistä seuraamista

Kovin kauaa Rudi ei jaksanut peliä pelata. Kuvittelisin, että matkustaessa kännykästä löytyvä kissan oma peli voi olla hyvä virike pitkälle matkalle.

Aika hyvin ensikertalaiselle

CrazyCat-pelillä on omat nettisivut, josta löytyy lisätietoa ja videoita pelistä. Peli löytyy myös Google Play -sisältöpalvelusta.