Kaiuttimet

Onnea on…

…ehjän kotiteatterijärjestelmän kaiuttimet! Räsynukketalouteen saapui vast’ikään uusi kotiteatterijärjestelmä. Uusi meille, vanha edelliselle omistajalle, eli käytettynä ostettu. Kaiuttimet olivat tolppamallia, joten pelkäsimme jo etukäteen elementtien suojakankaan puolesta. Kaiuttimet näyttivät jopa meidän silmiin mukavilta kynsienteroituspuilta.

Kotiteatterin tornikaiutin

Kotiteatterin tornikaiutin

Kun kaiuttimet kannettiin sisään olohuoneeseen, Karri ryhtyi tuumasta toimeen, notkisti selkänsä ja antoi palaa nautinnolliset ensiteroitukset kaiuttimiin. Nopea väliintulo esti vauriot suojakankaassa. Niinpä yöksi kaiuttimet otettiin makuuhuoneeseen turvaan odottamaan seuraavan päivän kytkemistä. Apteekista haettiin kaiuttimien päälle ruiskuteltavaa kissakarkotetta. Kissakarkote sisältää kissoille epämiellyttävää bergamottiöljyä, joka pitää kissat poissa karkotteella käsitellyistä paikoista ja jopa estää niitä merkitsemästä reviirejään.

Emendo Kissakarkote

Emendo Kissakarkote

Kaiuttimet käsiteltiin kissakarkotteella kahteen kertaan. Huolestuttava ensimerkki oli, kun laatikon mallinen bassokaiutin oli käsitelty sitruskarkotteella, mutta Karri silti seurasi kotiteatterin kytkemistä makoilemalla subwooferin, ja näin ollen myös karkotteen päällä!

Mutta, kissankarkote on toiminut paremmin kuin hyvin! Ensiteroituksen jälkeen kumpikaan räsynukeista ei ole yrittänyt teroittaa kynsiä kaiuttimiin.

Se oli Rudi! Uskotko?

Se oli Rudi! Uskotko?