Imuri

Pölyimuri lemmikkieläintalouteen

Kahdesta kissasta lähtee kiitettävän paljon karvaa. Imurointi ei ole monellekaan mitään mielipuuhaa, mutta huonolla imurilla imurointi on hiuksia nostattavaa. Meillä ei ole harkittu sisustusmateriaaleja lemmikkien karvanlähtöä ajatellen. Vaikka tähän väliin mainittakoon sivujuonteena, että olen harkinnut vaatekaapin mustien vaatteiden hävittämistä kesäkokossa. Hyvä imuri tuntui sijoitukselta, joka tuo arkeen iloa ja mielenrauhaa.

Uusi imuri, uusi pahvilaatikko!

Uusi imuri, uusi pahvilaatikko!

Ostimme Electroluxin UltraCaptic UCANIMAL -imurin, joka on tarkoitettu karvaisiin talouksiin! Imuri toimii keskipakoisvoimalla, joten se ei tarvitse pölypussia. Siinä on myös allergiasuodatus. Säiliön täyttyessa pölyt ym. puristetaan kasaan ja pudotetaan säiliöstä roskakoriin. Imurin imuteho on suorastaan ihastuttava! Meidän isot matot keräävät karvaa, varsinkin karvamatto. Matot ovat kuin uudestisyntyneitä, kun UCANIMAL saapui asuntoon!

Electrolux - UltraCaptic UCANIMAL

Electrolux – UltraCaptic UCANIMAL

Imurin mukana tuli Turbo-suulake, eli mattotampparisuulake. Suulakkeen sisällä on rulla, joka karhii matosta karvat ylös. Kun ennen  jouduimme tamppaamaan ja nyppimään karvat matoista, niin nyt homman hoitaa mattotampparisuulake.

Vakiosuulakkeet

Vakiosuulakkeet

Mattotampparisuulakkeet

Mattotampparisuulake

Imuriin sai ostaa lisäosana lemmikkieläinsuulakkeet. Suulakkeiden pinnat ovat karheat ja ottavat karvat hyvin mukaansa huonekalujen ja verhojen pinnoilta. Karvankeräyspinnat voi irroittaa ja pestä. Lemmikkisuulakkeiden lisäksi täytyi ostaa (edullinen) sovitinputki imuriin.

Lisäosa: lemmikkieläinsuulakkeet (+sovitinputki)

Lisäosa: lemmikkieläinsuulakkeet + sovitinputki

Rudia ei näissä kuvissa näy, koska se pelkää imureita. Kun siivouskaappi alkaa kolisemaan, niin Rudi jo terästäytyy. UCAMINAL-imurin ohjevähittäishinta on noin 400euroa. Ja tinkaamalla edullisempi!

Electrolux - UltraCaptic UCANIMAL

Electrolux – UltraCaptic UCANIMAL

Millaisia imureilta teiltä löytyy? Olisiko jollakin kokemuksia Mielen lemmikkieläinimurista? Entä miten ovat Dysonin imurit miellyttäneet? Ps. Muista katsoa alla oleva video!

Teleskooppivarsi ja suuntaa mukaileva kädensija

Teleskooppivarsi ja suuntaa mukaileva kädensija

Electrolux UltraCaptic UCANIMAL imurin tuotetesti:
imuteho ja käyttöäänet + mattotampparisuulake


ruudolf.org

Comments are closed.