Hupaisia tuotetestejä ja kilpailu

Ruudolfille tarjoutui tilaisuus testata Pets Go:n tuotteita ja järjestää yhdessä kilpailu, vau! Kilpailuun voit osallistua tämän artikkelin lopussa. Rudi ja Karri pääsivät testaamaan juoma-automaattia, puhkeamattomia saippuakuplia ja muita tuotteita. Tämän artikkelin tuotteet löydät siis Pets Go:lta.

Uhlalaa, tavarataivas!

Uhlalaa, tavarataivas!

Pets Go on uusi verkkokauppa, joten oli mielenkiintoista päästä testaamaan sen palveluita. Itse olen skeptinen tilaamaan tuotteita minulle tuntemattomista verkkokaupoista. Näiden tuotetestien jälkeen Pets Go tuntuu tutulta. Tutkittuani heidän kotisivua huomasin, että Pets Go:lla on lemmikkieläinkauppa Espoossa. Konkreettinen myymälä nostaa verkkokaupan luotettavuutta!

karri-ja-puhkeamaton-saippuakupla

Karri nuuhkii kestosaippuakuplaa. Nämä kuplat pysyvät ehjänä jopa maahan osuessa!

Tilasin Karrille ja Rudille kasan tuotteita Pets Go:n verkkokaupasta. Ensimmäinen positiivinen havainto oli, että vaikka valikoima oli laaja, niin tavaraa ei ollut liikaa. Tiedättehän sen tunteen, kun verkkokaupassa iskee valinnan vaikeus, kulutat aivan liikaa aikaa tuotteiden selailuun ja lopuksi et tilaa mitään? Verkkokaupan rakenne ja tyyli helpottivat valintoja.

Kissanmintulla täytetty ampiainen oli suosittu


ruudolf.org

Olin myös positiivisesti yllättynyt verkkokaupan teknisestä toteutuksesta. Ulkoasu oli ajantasainen ja tilaaminen oli naurettavan helppoa. Pets Go -verkkokauppa löytyy osoitteesta www.petsgo.fi

"Mitäs ne nämä silmänessut on?"

”Mitäs ne nämä silmänessut on?”

Silmänpuhdistuslappuja on helppo käyttää, ellei vika ole kehnosti tähtäävässä käyttäjässä

Silmänpuhdistuslappuja on helppo käyttää, ellei vika ole kehnosti tähtäävässä käyttäjässä

Pimeiden syysiltojen varalle hankittiin vitamiineja

Pimeiden syysiltojen varalle hankittiin vitamiineja

Karri tykkää juoda virtaavaa vettä hanasta. Käytännössä se tarkoittaa sitä että sille pitää käydä usein aukaisemassa hana ja vettä valuu hanasta sitten myös yksinään. Siksi olin erityisen innoissani, kun huomasin Pets Go:lla ihan uudenlaisen CatIT-merkkisen juoma-automaatin. Rudin ja Karrin kestosuosikkilelu on CatIT:n leikkirata joten saman merkkinen juoma-automaatti herätti kiinnostuksen.

Rudin ja Karrin kesähitti: juoma-automaatti

Rudin ja Karrin kesähitti: juoma-automaatti

CatIT:n juoma-automaatissa vesi virtaa juoma-automaatin keskeltä sivuille ja takaisin alas. Kannen ja pumpun välissä on pestävä suodatin. Olin yllättynyt, kuinka hiljainen tämä juoma-automaatti on: välillä sai ihan kuulostella, että onko juoma-automaatti päällä. Karrin hanasta juominen on vaihtunut juoma-automaatilla käymiseen.

CatIT-juoma-automaatti toiminnassa

ruudolf.org

Aluksi houkuttelin kissat tutustumaan juoma-automaattiin laittamalla jääpalan ihmetyksen aiheeksi juoma-automaatin keskiaukon päälle. Rudi ja Karri ovat ottaneet automaatin omakseen. Vettä katoaa automaatista nopeaa tahtia!

Rudi virnistelee kestosaippuakuplille

Rudi virnistelee kestosaippuakuplille

Osallistu kilpailuun alla olevalla lomakkeella ja voita itsellesi ihmekuplia! Ruudolf ja Pets Go arpovat kolme palkintoa. Pääpalkintona on Food Maze -kuivaruokapylväs, joka tarjoaa kissalle virikkeitä ja hillitsee liiallista syömistä. Kilpailu päättyy 31.7.2014.

Osallistu kilpailuun lomakkeella

Edit: Kilpailu on päättynyt!

[vfb id=4]

Comments are closed.