Floppycats

Rudi amerikkalaisella ragdoll-sivustolla

Rudista julkaistiin vastikään kaksi artikkelia amerikkalaisella Floppycats-sivustolla. Floppycats on suosittu ragdoll-sivusto, johon tehdään melkein 58 000 käyntiä ja yli 200 000 sivunlatausta kuukausittain!

Löydät Floppycatsin artikkelit Rudista seuraavien linkkien takaa:

Molemmat artikkelit ovat julkaistu tammikuussa 2013. Artikkelien lähekkäiset julkaisuajat olivat tarkoituksenmukaisia. Ne ovat esittely Rudin pentuajasta ja Rudista yli 1-vuotiaana. Alla suomenkieliset tiivistelmät Floppycatsin artikkeleista.

Rudi – kuukauden kissanpentu

Artikkelia tehdessä Rudi oli 9 kuukauden ikäinen kissanpentu. Vaikka olimme poikaystäväni kanssa etsineet maatiaiskissaa, ihastuimme ragdollien rotukuvaukseen ja joulukuussa 2011 päätimme etsiä itsellemme ragdollin. Löysimme joulukuussa syntyneen Rudin Ruotsista!

Rudi on nimetty suomalaisen rap-artisti Ruudolfin mukaan. Pidimme nimestä myös sen vuoksi, koska Ruudolf muistutti sanaa Rudolph, eli suomennettuna Petteri Punakuonoa.

Lue lisää Floppycatsin artikkelista

Rudi – viikon ragdoll

Rudi on nyt reilun vuoden ikäinen ragdoll ja painaa reilun 5kg. Rudin ystävä Karri on nimetty myös suomalaisen rap-artistin, Karri Koiran mukaan. Pidimme nimestä, koska siinä on hauskaa ironiaa, koska Karri on kissa… Artistit Ruudolf ja Karri Koira tekevät musiikillista yhteistyötä, joten mitkä olisivatkaan sopivammat nimet tälle ragdoll-tehoduolle.

Tulevaisuuden on haaveissa syventyä Rudin ja Karrin kanssa agilityharrastukseen.

Lue lisää Floppycatsin artikkelista

Surffaillaan!

Surffaillaan!

Comments are closed.