Esikoulu

Räsynuket eskarissa

Maailman eläinten päivänä 4. lokakuuta alkaa jokavuotinen Eläinten viikko, jota vietettiin tänä vuonna kissateemalla. Eläinten viikon kunniaksi Rudi ja Karri lähtivät käymään vierailulla esikoulussa!

Karria leikitetään

Karria leikitetään

Esikoululaiset olivat jo innoissaan odottaneet karvaisia vieraita. Lapset olivat vielä välitunnilla, kun Rudi ja Karri kävivät tutkimassa luokan. Sen jälkeen kissat olivat rentoutuneempia ottamaan yli kymmenpäisen lapsijoukon vastaan.

Ohoh, mitäs ne nämä ovat!

Ohoh, eskarin ihmeitä!

Koko ala-asteelle oli etukäteen tilattu Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto SEY ry:ltä ilmainen Eläinten viikon tieto- ja tehtäväpaketti kissoista. Voit tulostaa samaisen kissavihkon lapselle tästä.

SEY, Eläinten viikko

SEY, Eläinten viikko, kissavihko

Esikoululaiset olivat tehneet Rudin ja Karrin vierailun kunniaksi kissakäsitöitä! Upeat kissat roikkuivat näytillä esikoulun katossa.

Esikoululaisten tekemiä kissakäsitöitä, vau!

Esikoululaisten tekemiä kissakäsitöitä, vau!

Mjau!

Mjau!

Esikoululaiset ottivat todella hienosti kissat huomioon. Jokainen antoi ensin käden kissan nenän alle, jotta kissa saattoi tutustua lapsen hajuihin, ennen kuin sitä alettiin silittämään.

Rudi

Rudi

Muotokuvassa Rudi ja Karri

Vaikka käsi oli paketissa, niin kissat innoittivat piirtämään: muotokuvassa Rudi ja Karri

Eskarilaisille myös kerrottiin, että Karri on kissoista ujompi: jos Karri alkaa murisemaan, tai juoksee karkuun, niin Karria silloin pelottaa. Ja silloin sitä ei saa enää yrittää silittää. Rudi oli eskarilaisten joukossa rennosti, olihan se ollut eskarissa vierailulla ennenkin. Lopuksi Karrikin oli lasten joukossa kuin kotonaan ja heitti jopa vierailun lopussa matolle selälleen lasten rapsuteltavaksi!

Lopuksi väriteltiin kissakuvia

Kissakuva värittyy

Comments are closed.