Erään ruoka-automaatin tarina

Karri painaa jo 6,8kg ja eläinlääkärin vihjaisun perusteella tuli todettua, että Karrin kohdalla olisi hyvä kuopata haaveet sumopainijan urasta. Kun ruoka maistuu, niin linjoja on hieman tarkkailtava.

Tämän vuoksi Karrille tilattiin ruoka-automaatti. Samanmoinen, jollainen oli vasta kilpailun palkintona.

Mikäs se tämä on?

Mikäs se tämä on?

CatIT Food Maze -ruoka-automaattiin kaadetaan tavallista kuivaruokaa. Kissa pudottelee raksuja taso kerrallaan alemmas. Näin lemmikki ei pysty ahmimaan ruokaansa, vaan joutuu näkemään hieman vaivaa ruoan saamisen eteen. Ruoka-automaatti on myös hauska virike, joka tarjoaa kissalle puuhailtavaa.

Nam nam, raksutolppa tuoksuu herkulliselle

Nam nam, raksutolppa tuoksuu herkulliselle

Karri ja Rudi ymmärsivät heti homman jujun ja tiputtelivat itselleen raksuja syöpöteltäväksi. Valitettavasti tämä ruoka-automaatti oli hyvin lyhytikäinen! Se kohtasi tiensä pään jo muutaman tunnin kuluttua kokoamisestaan, kun Karri kiipesi työtuolin selkänojan päälle ja kaatoi tuolin suoraan ruoka-automaatin päälle.

Hups! En osaa katua...

Hups! En nyt osaa edes katua…

Mutta ei ole mitään mitä ei purkillinen pikaliimaa korjaisi!

Runsaalla liimalla huollettu ruoka-automaatti ei miellytä

Runsaalla liimalla huollettu ruoka-automaatti ei miellytä

Ruoka-automaatti sai karun silauksen ulkonäköön, mutta pysyy kasassa paremmin kuin hyvin. Mutta taitaa olla niin, että pikaliima haisee ruoka-automaatissa, koska Karri ja Rudi ovat aikalailla hyljänneet sen käytön.

No, joulupukkia odotellessa!

Comments are closed.