Automatka

Hellämielet raitilla

Autolla ajaessa hermo lepää ja maisemat viihdyttävät. Tähän kärkeen tunnustettakoon, että meillä ei ole vieläkään räsynukeille turvavyövaljaita.

Lähdetäänkö ulos jahtaamaan posteljoonia, please?

Lähdetäänkö ulos jahtaamaan posteljoonia, please?

Tekosyitä siihen, miksi turvavyölukitukseen kiinnitettäviä valjaita ei ole vieläkään hankittu, on vaikea keksiä. Asunnosta löytyy kyllä kaksi kissojen petiä, mitä Rudi ja Karri eivät ole koskaan käyttäneet. Kaapissa on lentokonelaukku, mutta kissat eivät ole koskaan olleet lentokoneessa. Kissoilla on syysneuleet, jotta ulkona käydessä tarkenee paremmin.

Läheisyydenkipeä Karri tuli nukkumaan käsijarrun päälle

Pitkän päivän jälkeen läheisyydenkipeä Karri tuli nukkumaan käsijarrun päälle

Johtuukohan se, että turvavyövaljaita ei olla saatu aikaiseksi ostettua siitä, että ne ovat ns. tylsä ostos? Uusi peti nostaa suloisuuskertoimia, kun kissa nukkuu siinä tyytyväisenä… Ruokaostokset ovat pakollisia. Niin kuin myös kuljetuslaatikko, jos mielii ottaa kissan mukaan linja-autoon. Rudi ja Karri useimmiten matkustavat autossa kuljetuslaatikoissa… Turvavyövaljaat ovat kyllä viisas ostos. Miksi niiden hankinta on usein ostoslistan hännillä? Miten teillä matkustetaan?

Vänkäri vahtii, kun kenkätyyny houkuttaa

Vänkäri vahtii, kun kenkätyyny houkuttaa

Eläinten viikko

Turvallisuuspohdinnan jälkeen sananen eläinsuojelusta. Kävimme tänään lahjoittamassa märkä- ja kuivaruokaa, sekä herkkuja paikalliselle löytöeläinkodille. 4. lokakuuta vietetään Maailman Eläinten päivää, joka jatkuu 4.-10.10. Eläinten viikolla.  Tänä vuonna Eläinten viikon teemana on kissat!

Löytöeläinkodit ottavat mielellään vastaan mm. ruokaa, hiekkaa, pyyhkeitä ja petivaatteita. Päivittäistavarakaupasta ostetut tuotteet käyvät mainiosti, eikä liian pientä lahjoitusta olekaan. Meidän päiväämme piristivät pienet ja pirteät kahden kuukauden ikäiset löytöeläinkodin kissanpennut!

Löytöeläinkodin kissanpentuja

Löytöeläinkodin kissanpentuja

Comments are closed.