Askartelu

Herkullisen värinen herkkumaatti

Välillä iskee askarteluinto, jota on päästävä toteuttamaan! Tällä kertaa oli inspiraation lähteenä Facebookin  Suomen Ragdoll-kissat -ryhmästä tarttunut idea, jossa vessanpaperirullista askarrellaan virikelelu.

Tästä se lähtee

Tästä se lähtee

Askartelu on varma keino saada olohuoneen matto täyteen paperisilppua ja pari uteliasta ragdollia pyörimään tekemisen keskelle.

Iso mattoveitsi on pop

Iso mattoveitsi on pop

Vessanpaperirullien kartuttamisessa kuluu tovi, mutta pahvilaatikoita sai pyytämällä lähimarketista.

Jääkiekkomailan teippi kesäkäytössä

Jääkiekkomailan teippi kesäkäytössä + taukotaidetta

Väriä pintaan

Väriä pintaan

Maalarin apupoika on mäskännyt

Maalarin apupoika maalaa sormiväreillä?

Askarreltava viritelmä tulee siis toimimaan virikeleluna, johon piilotellaan herkkuja vessanpaperirullien sisään! Kissa saa pyramidin putkista herkkupaloja kaivelemalla niitä tassuillaan.

Vessanpaperirullat liimattiin yhteen ja kiinnitettiin vielä varan vuoksi alustaan teipillä. Pyramidin päällä olevat herkkukupit on leikattu munakennosta. Viimeistelyn ja yleisen ajantapon nimissä luomus maalattiin akryylimaaleilla.

Valmista tuli...

Valmista tuli…

...vaikka pensseli oli vähällä kadota parempiin suihin.

…vaikka pensseli oli vähällä kadota parempiin suihin.

Vaikka herkkupyramidin värimaailma lipsahti ylilyönnin puolelle, eikä tästä tullut kirjahyllyn vakiokoristetta, niin lopputulos ajoi asiansa ja räsynuket olivat enemmän kuin kiinnostuneita. Vipinä kävi pyramidin molemmin puolin, kun Rudi ja Karri koettivat koukkia herkkuja itselleen, ennen kuin toinen räggäri ehtii syödä enemmän.

IMG_9258

 

Comments are closed.